Gastheer van CNBC’s ‚Mad Money‘ legt uit waarom hij in Bitcoin investeerde

De oprichter van TheStreet en gastheer van CNBC’s ‚Mad Money‘ heeft in Bitcoin geïnvesteerd.

Jim Cramer, de gastheer van Mad Money van CNBC en oprichter van financiële nieuwssite TheStreet , legde in een interview op zijn nieuwssite uit waarom hij ervoor koos om in Crypto Bull te investeren.

„U wilt diversifiëren naar allerlei soorten beleggingscategorieën“, zei Cramer, die de omvang van zijn investering niet openbaar maakte

“Het is geen grote positie voor mij, maar het is zeker belangrijk om gediversifieerd te zijn en Bitcoin is een troef. En ik wil een balans van activa hebben, ”zei hij.

Voor aarzelende investeerders zei Cramer: „er is voldoende literatuur“ over Bitcoin, maar dat de geschiedenis van de vluchtigheid van Bitcoin zijn eigen verhaal vertelt.

Onder de beïnvloeders van Cramer zijn Anthony „Pomp“ Pompliano, medeoprichter van Morgan Creek Digital, en Jason Sexton, die „Buy Bitcoin !!!!“ tweette

‚Het heeft te veel geld gekregen; het werd te warm “, zei Cramer over de aanvankelijke stijging van Bitcoin in 2017, die aan het begin van 2018 voorafging aan een enorme crash, dus „ er is geen reden om niet te wachten tot het weer naar beneden komt. “

Dus waarom kocht hij Bitcoin in de buurt van de top, voor ongeveer $ 17.000? „Ik vind het leuk om iets te kopen, dus ik koop het van bovenaf,“ zei hij. Cramer zei dat zijn strategie de gebruikelijke was: „als er iets naar beneden komt, word ik groter en groter en groter“, zei hij.

Sinds de investering van Cramer is Bitcoin gestegen tot $ 19.195, een stijging van 3,72% in de afgelopen 24 uur. Bitcoin is de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie.